Επικοινωνία : 210-4832347 κιν. 6977435515 η 516

210-4190628 και 210-4971250
e-mail: championcharalampidis@gmail.com



ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :
Home » » Δίπλωμα αυτοκινήτου (Β' κατηγορίας)

Δίπλωμα αυτοκινήτου (Β' κατηγορίας)

Written By ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ CHAMPION ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ on Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 | 8:25 μ.μ.


Κατηγορία Β: Επιβατικά έως 9 θέσεων & φορτηγά έως 3500 kgr (Μ.Β.)

Κατηγορία Β: Δικαίωμα οδήγησης για: Επιβατικά έως 9 θέσεων μαζί με την θέση του οδηγού, και φορτηγά έως 3500 kgr μικτού βάρους, με δυνατότητα έλξης ρυμουλκούμενου έως 750 kgr. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την απόκτησή του είναι το 18ο έτος και ισχύει για 15 έτη.


Ελάχιστα Υποχρεωτικά Μαθήματα: 21 θεωρητικά ΚΟΚ και 25 πρακτικά αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που υποψήφιος έχει στην κατοχή του άδεια οδήγησης μιας εκ των κατηγοριών ΑΜ, Α1, Α2 και Α, και αιτείται την επέκτασή της σε κατηγορία Β, απαιτείται η παρακολούθηση δεκαοκτώ (18) μαθημάτων πρακτικής εκπαίδευσης.




Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε δίπλωμα αυτοκινήτου; Εμπιστευθείτε την εκπαίδευση σας στους έμπειρους εκπαιδευτές της σχολής μας. Tο πρόγραµµα εκπαίδευσης της σχολής αποσκοπεί στο ν’ ανταποκριθούν οι µαθητές της στις υψηλές απαιτήσεις των ελληνικών δρόμων και στοχεύει στο να τους καταστήσει ολοκληρωμένους οδηγούς.




ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Ταυτότητα
4 φωτογραφίες διαβατηρίου
Α.Φ.Μ. (σε δημόσιο έντυπο)
Αριθμός μητρώου ασφάλισης (π.χ. ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, κ.α.)



Η σχολή μας αναλαμβάνει όλη την διαδικασία έκδοσης παραβόλων και του δελτίου υποψηφίου οδηγού στην διεύθυνση μεταφορών εώς και την παραλαβή του διπλώματος σας.


ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα υποχρεωτικά μαθήματα θεωρίας πραγματοποιούνται στην σχολή μας, στα θεωρητικά μαθήματα γίνεται επεξήγηση όλου του βιβλίου με σκοπό την εμπέδωση του ΚΟΚ. Τα μαθήματα γίνονται σε κλειστά τμήματα 3-4 ατόμων εντός μιας εβδομάδας με ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων. Στην αίθουσα θεωρίας υπάρχουν όλα τα κατάλληλα εποπτικά μέσα για την άρτια εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα πρακτικά μαθηματα πραγματοποιούνται από εκπαιδευτές με εμπειρία στην εκπαίδευση αρχαρίων οδηγών, με καινούργια οχήματα. Τα ελάχιστα πρακτικά μαθήματα που προβλέπονται από το νόμο είναι 25 των 45΄, τα οποία γίνονται κυρίως στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε όλα τα είδη δρόμων, κατοικημένη περιοχή, επαρχιακό δίκτυο και ταχείας κυκλοφορίας ώστε ο μαθητής να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα οδήγησης.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην περίπτωση που δεν κατοικείτε κοντά στην σχολή μας, ξεκινάμε τα πρακτικά μαθήματα από την οικία σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου.




Share this post :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Μαΐου 2020 στις 2:10 μ.μ.

ποτε θα παραλαβω εγω το διπλωμα οδηγησης ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΕΡΗΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ευχαρηστω ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΣΕΡΚΕΖΟΠΟΥΛΟΣ Τηλ 210 4968316 και 6937475767

Δημοσίευση σχολίου