Επικοινωνία : 210-4832347 κιν. 6977435515 η 516

210-4190628 και 210-4971250
e-mail: championcharalampidis@gmail.com



ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :
Home » » Δίπλωμα φορτηγού (Γ' κατηγορίας +ΠΕΙ)

Δίπλωμα φορτηγού (Γ' κατηγορίας +ΠΕΙ)

Written By ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ CHAMPION ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ on Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 | 11:31 π.μ.


Κατηγορία C (χωρίς όριο): Φορτηγά από 3501 kgr & έως το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος



Κατηγορία C (χωρίς όριο): Δικαίωμα οδήγησης για: Φορτηγά από 3501 kgr έως το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος του κάθε φορτηγού, με δυνατότητα έλξης ρυμουλκούμενου έως 750 kgr. Απαραίτητη προϋπόθεση ο υποψήφιος να είναι κάτοχος Β κατηγορίας τουλάχιστον. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την απόκτησή του είναι το 21ο έτος. Ισχύει για 5 έτη από την ημερομηνία έκδοσης ή την ημερομηνία της προηγούμενης ανανέωσης.



Ελάχιστα Υποχρεωτικά Μαθήματα: 15 θεωρητικά και 15 πρακτικά φορτηγού. Από την C (Γ ) (έως 7500 kgr) στη C (Γ) (χωρίς όριο) , μετά τα 21 μετατρέπεται αυτόματα χωρίς άλλα έξοδα και εξετάσεις.



Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά για τη χορήγηση ή επέκταση άδειας οδήγησης στην


Κατηγορία C1 (έως 7500 kgr): Φορτηγά έως 7500 kgr μ.β.

Κατηγορία C1 (έως 7500 kgr): Δικαίωμα οδήγησης για: Φορτηγά έως 7500 kgr μικτού βάρους, με δυνατότητα έλξης ρυμουλκούμενου έως 750 kgr. Απαραίτητη προϋπόθεση ο υποψήφιος να είναι κάτοχος Β κατηγορίας τουλάχιστον. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την απόκτησή του είναι το 18ο έτος. Ισχύει για 5 έτη από την ημερομηνία έκδοσης ή την ημερομηνία της προηγούμενης ανανέωσης

Ελάχιστα Υποχρεωτικά Μαθήματα: 15 θεωρητικά και 15 πρακτικά φορτηγού.





ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
1. Να έχει την κανονική του διαμονή στην Ελλάδα.



2. Να μην κατέχει άλλη άδεια οδήγησης, ίδιας κατηγορίας, ελληνική ή κράτους-μέλους της Ε.Ε.(συμπεριλαμβανομένων των κρατών Νορβηγίας, Ισλανδίας και Λιχτενστάιν).



3. Να είναι κάτοχος ισχύουσας άδειας οδήγησης κατηγορίας Β τουλάχιστον.



4. Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης οχημάτων με ανώτατο επιτρεπόμενο βάρος κατώτερο ή ίσο με 7,5 τόνους ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης οχημάτων οποιουδήποτε βάρους. Άδεια οδήγησης κατηγορίας Γ, για οχήματα οποιουδήποτε βάρους, χορηγείται και σε πρόσωπα τα οποία έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, εφόσον κατέχουν πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης οδηγού οχημάτων μεταφοράς εμπορευμάτων, το οποίο έχει εκδοθεί από κράτος-μέλος της Ε.Ε. ή από τα κράτη Νορβηγία, Ισλανδία ή Λιχτενστάιν



5. Να έχει τις ελάχιστες προϋποθέσεις σωματικής και διανοητικής ικανότητας που ισχύουν για την κατηγορία Γ.



6. Να επιτύχει σε θεωρητική και πρακτική εξέταση, μετά από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε δίπλωμα φορτηγού; Εμπιστευθείτε την εκπαίδευση σας στους έμπειρους εκπαιδευτές της σχολής μας. Το πρόγραµµα εκπαίδευσης της σχολής αποσκοπεί στο ν’ ανταποκριθούν οι µαθητές της στις υψηλές απαιτήσεις των ελληνικών δρόμων και στοχεύει στο να τους καταστήσει ολοκληρωμένους οδηγούς.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Ταυτότητα
Δίπλωμα
4 φωτογραφίες διαβατηρίου
Βιβλιάριο ασθενείας
Α.Φ.Μ. (σε έντυπο)
Υπ. δήλωση (από την σχολή μας)
Αίτηση (από την σχολή μας)

Η σχολή μας αναλαμβάνει όλη την διαδικασία έκδοσης παραβόλων και του δελτίου υποψηφίου οδηγού στην διεύθυνση μεταφορών εώς και την παραλαβή του διπλώματος σας.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα υποχρεωτικά μαθήματα θεωρίας πραγματοποιούνται στην σχολή μας, στα θεωρητικά μαθήματα γίνεται επεξήγηση όλου του βιβλίου με σκοπό την εμπέδωση του ΚΟΚ. Τα μαθήματα γίνονται σε κλειστά τμήματα 3-4 ατόμων με ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων. Στην αίθουσα θεωρίας υπάρχουν όλα τα κατάλληλα εποπτικά μέσα για την άρτια εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγων.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα πρακτικά μαθηματα πραγματοποιούνται από εκπαιδευτές με εμπειρία στην εκπαίδευση αρχαρίων οδηγών, στην περιοχή εξέτασης, αλλά και στο δρόμο σε πραγματική κυκλοφορία σε όλους τους τύπους οδικών δικτύων ώστε ο μαθητής να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα οδήγησης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την έκδοση διπλώματος φορτηγού.


Σχολή Οδήγησης Διεκπεραιώσεις   <<CHAMPION>>
                                     ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γιατί η ζωή δεν είναι ένα παιχνίδι, η οδήγηση για εμάς είναι πολύ σοβαρή υπόθεση...!!

1ο. Κατάστημα : Πηλίου 6 Πειραιάς Τ.Κ 18531
τηλέφωνο 210-4832347 Πρωινές ωρες
(Δίπλα ακριβώς απο την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών του Πειραιά - Ερμουπόλεως και Πηλίου Πειραιάς- Καμίνια ) 

2ο Κατάστημα : Αθηνών 8-10 Πειραιάς
τηλέφωνο 210-4190628 και 210-4971250

Κινητό 6977435515
              6977435516
ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ 
ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ 
        <<CHAMPION>>
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Share this post :

Δημοσίευση σχολίου